dimecres, 6 d’agost del 2008

2

5ª Cantada d'Havaneres a Calafell, 1 i 2 d'agost

Bon dia companys.
Estic mig de vacances, però encara actiu per actualitzar el blog, encara que avui potser es l’últim post fins al 27 d'agost. No sé si podré aguantar tant de temps sense escriure al blog, doncs m'he acostumat a fer-vos saber tot el que puc de Les Havaneres.
Primerament, vull agrair e en Jordi Voltà de Veles i Vents la informació que m'ha facilitat de la cantada de Calafell a la qual no vaig poder assistir.
En Jordi es una persona a la qual encara no li he posat cara, m'explico, hi ha varios grups que s'han posat en contacte amb mi facilitant-me informació, o dades, el problema es que fins que no els veig, no puc posar-li cara a aquesta persona que m'envia un correu. Per mi es bàsic posar cara a les persones que es posen en contacte amb mi.
En aquest cas faig la excepció d'incloure un post amb informació d'una cantada de la qual no en sé res, però ho faig, doncs i van anar dos grups que sí que conec, Bergantí i Port-Bo. Per la resta espero veure-us en breu.
La cantada de Calafell ha estat presentada un any més per en Xicu.

Sonoritzada per Sonostudi. Ja m'han dit que va anar molt bé. Entre els dos dies hi ha assistit més de 7.000 persones, que es diu ràpid.
Bueno Companys, us adjunto les fotogràfies que m'han passat, Salut a tots!!.

Barca de Mitjana

Bergantí

Els Cremats

Els Pescadors de L'Escala

Port-Bo

Veles i Vents

Vent Fort

2 comentaris :

Anònim ha dit...

Hola, torno a ser la maria, era per
dir-te que radio Malgrat, les havaneres son de 8 a 11, no l´hi treguis 30 minuts, que a mi 3 hores ja em semblan poc

PERE ha dit...

Hola Tony, dius que no coneixes en Jordi Voltà?, en Jordi és tot cor i és un noi molt ferm. Et recomano que visitis el seu bloc.

Referent a la cantada de Calafell, dir-te que el Grup Bergantí hem tingut el goig de participar en cadascuna de les seves cinc edicions. Sens dubte la millor cantada d'aquella zona de Catalunya. Aquest any l'escenari era molt maco i com tu dius molta gent, un públic molt respectuós i molt correcte, i això sempre és d'agrair.

El tracte que hem rebut per part dels components del grup local Veles i Vents, sempre ha estat correctíssim i sempre s'han desfet en atencions. Segur que ja vas copsant el que et vaig dir de les relacions entre grups.

Bones vacances!

Les Havaneres

Recordo una estrofa del Mestre J.L. Ortega Monasterio, per veure si algú li fa cas......
“..... Escolteu la seva veu, oh canons de tot el món, i la gent de tot arreu, no més guerres ni més morts, no més bombes ni més focs, sóc el canó de Palamós. Si els canons de tot el món, fossin com el vell canó, que tranquil està adormit, blancs i negres dintre el pit, portarien una flor, la Rosa de Jericó.” Gràcies per avançat.............


Inici Bloc