dijous, 3 de desembre del 2009

3

El blog Les Havaneres està d'estrena

Bones Companys.
Noticies freques, o millor dit, imatges fresques. Estrenem Logotip.


Si companys, un cop més, aquest mon que ens envolta, m’ha portat un altre regalet.
Aquest cop -i que no sigui l’últim- ha estat per part de la Cris, -la que sempre està al meu costat i fa moltes de les fotos -les bones- que veieu per el bloc-. Gràcies noia!
Aquest cop, ha pujat un esglaó quant a nivell, doncs trobo que aquesta imatge, que serà, la nostra imatge, diu molt, del bloc, de mi, de les nostres Havaneres.
Els sentiments, La mar, l'emoció, el paratge, els records, els moments, els espais, la música....
Com us ho diria......Les Havaneres.
Ha sabut trobar una imatge amb la qual m’hi sento molt identificat, i espero que si la veieu en algun lloc, us la feu vostra, i us identifiqueu amb ella, doncs com ja us he dit, tots fem el blog.

Companys, ja queda menys per la cantada d’havaneres per a la Marató.



A Sant Cugat ja tinc cartells penjats, tot i que queda una mica lluny, qui sap si algú s’escaparà cap al Baix Empordà.
Us informo que ja s’ha venut una quarta part de l’aforament del Teatre, i tot just fa tres dies que s’han penjat els cartells.
Tan de bó seguim aquest ritme, això voldrà dir que omplirem el Teatru!.


Companys, amics i saludats, ja ho sabeu, si us bé de gust escoltar el bo i millor de l’havanera catalana, el 13 de desembre heu de venir a la Bisbal d’Empordà.

Estic cercant contactes als medis de comunicació. Si qualsevol de vosaltres te la possibilitat de facilitar-me algun, us ho agrairé. O si us sembla bé, impliqueu-vos, poseu-vos en contacte amb ells, i feu-los saber que s’ha organitzat una cantada d’havaneres solidaria per La Marató de TV3.

Tinc elaborat un dossier de premsa -d’estar per casa- per si algú el demana amb tota la informació necessària per saber, conèixer, i valorar si volen venir a cobrir l’esdeveniment.

Salut, Força i Havaneres a dojo!!.

3 comentaris :

Alfons ha dit...

!Un 10 per a la Cris!
Aquest dibuix, representa tot el que un bon havanero sent, Gracies Cris per la bona feina,en Tony pot estar content,
Ja ting ganes que arrivi el dia 13 per veure, viure, sentir i escoltar las Havaneras per a la Maratò, ja que per mi els grups participants son de lo millor en aquest mon.
Una abraçada.
Alfons

Silvia ha dit...

Encara que em sembla que això dels elogis no li van gaire, aquest cop hem de felicitar i donar les gràcies a la Cris, perquè amb una imatge tan senzilla a primer cop d'ull ha sabut expressar tan be els sentiments dels "havaneros".

Enhorabona Noia

Unknown ha dit...

Un logotip molt encertat Cris i Tony.
I tan que ens el farem nostre.
Diu ben bé amb un dibuix senzill el que són i ens fan sentir les havaneres.
Moltes felicitats també per les meravelloses fotos del blog Cris.
Cada vegada fa més goig de passajar-se pel blog i participar-hi.

Les Havaneres

Recordo una estrofa del Mestre J.L. Ortega Monasterio, per veure si algú li fa cas......
“..... Escolteu la seva veu, oh canons de tot el món, i la gent de tot arreu, no més guerres ni més morts, no més bombes ni més focs, sóc el canó de Palamós. Si els canons de tot el món, fossin com el vell canó, que tranquil està adormit, blancs i negres dintre el pit, portarien una flor, la Rosa de Jericó.” Gràcies per avançat.............


Inici Bloc