dilluns, 19 de juliol del 2010

10

2º Aniversari del Bloc Les Havaneres ara havanerus.com

Havanerus, companys, amics, i saludats, estem d’aniversari, el bloc ha fet dos anys.


No n’estava segur de fer publiques algunes dades, però si igualen la felicitat que tinc jo quan les veig a les vostres per saber-ho, ja som contents, i per tant, penso que son tan vostres com meves.

No fa falta gaire interpretació, només us vull dir que som molts els que fem possible que això funcioni cada dia, i a tots i a cadascun de vosaltres, us vull donar les gràcies.

No em vull deixar ningú.

Gràcies als que em llegiu sense comentar, estic segur que per ganes no serà, potser us pot més la vergonya o la por a fer alguna falta, però a mi em fa feliç que en alguna cantada, com ahir, em comenteu que em llegiu. Als que no em llegiu i solament mireu, també, gràcies.

Gràcies als comentaristes habituals, sense vosaltres, tampoc tindria valor el bloc. Ja veieu que no entro gaire a les vostres discussions, m’agrada llegir-vos i quan cal, us dic la meva, si em necessiteu, sabeu on soc, si us necessito, se on trobar-vos.

Gràcies als companys de cantada, que alhora acostumen a comentar, i en algun dels casos, fins i tot pugen al escenari per cantar, doncs com ja us he dit, les cantades no son iguals si no tens algú al costat per poder comentar.

Gràcies al deu, un any que de moment fa honor al número.

Gràcies Pere. No em puc estar, perdoneu la personalització però un any més, és un any que empeny, i tu n’ets part important. Ets una "canya" i no pas escardada. Company, ajuda’m a bufar les espelmes!.

Gràcies a la Cris, sense ella, la cantada mai és perfecta. Amb poques paraules es veu l’amor. I per mostra el meravellós logo que va crear. Sense tu, l’havanera perdria el nom i la raó.

Gràcies “Havanerus”, Gaudiu dels regals, obrim-los plegats.....

Visites del bloc
: 17.500.

Pàgines visitades: 25.000.
Comentaris: 1.120.
Usuaris: 8.200.
Fotografies: 3.450.
Escrits: 55.

Salut, Força i Havaneres a dojo.


10 comentaris :

venanci ha dit...

Hola Tony,et felicito per aquets dos anys d'havanerus,aprofito per informar-te que el proper dia 18 de setembre,tindrem a Manresa al Parc de L'Agulla la trobada de cantaires d'havaneres,des-de L'Agrupació Cultural del Bages,et convidem a la nostra festa de les havaneres,i segur que t'emportarás un grat record de la Trobada,comença a les 5 de la tarda,fins que acabi l'ultim grup.

Susanna Alentorn Güixens ha dit...

Felicitats, Toni. Espero que no et rendeixis mai i que per molts anys segueixis escrivint amb aquest entusiasme i amor que hi poses.
Us vam trobar a faltar a tu i a la Cris a Pals. Va ser una vetllada molt agradable.

jordi ha dit...

Felicitats!! Cris i Tony.
I gràcies per aquest treball tan ben fet. Bufarem l'espelmes del pastís d'aniversari, amb el dessitg de que per molts anys ho poguem continuar gaudint tots plegats.

PERE ha dit...

Felicitats Tony per tota la feina que has fet en aquests dos anys. Dos anys que podem gaudir de tota la informació del mon de l'havanera gràcies a tu. Dos anys que podem gaudir de les fotografies tan maques que acompanyen els teus escrits. Jo que ja tinc "certa edat" i que per sort porto bastants anys en el mon de les havaneres, m'ha frepat molt el fet de que un noi tan jove com tu em pogués fer emocionar llegint les seves cròniques.
Per molts anys Tony!
Pere.

Silvia ha dit...

Tony-Cris, Cris-Tony, moltíssimes felicitats per aquests dos anys i sobre tot Moltes Gràcies,per compartir, ensenyar i reflectir tot allò que es veu i es viu dins del mon de les havaneres.

55 escrits, plens d'emocions, d'admiració, de tendresa que molts cops fan aflorar els sentiments a flor de pell i remoure els sentiments com les millors de les havaneres. 3450 fotos precioses que capten moments i sensacions que moltes vegades no es perceben ni en directe.

La millor de les felicitacions per aquests dos anys i per típic que sigui "que cumples muchos mas"
Enhorabona i a continuar, nosaltres farem pinya perquè aixo cada cop creixi més, aportant el nostre petit
granet de sorra aquest magnific bloc.

Petons per tots

Unknown ha dit...

Des de principis de juny que segueixo amb menys o més regularitat el blog.
No havia comentat mai però avui toca felicitar-vos al creador i als seus habituals comentaristes sense el quals aquets blog no seria on és;donant un fantàstic suport al món de l'havanera.

Felicitats per les excele.lents i sentides cròniques amb les seves boniques fotografies,les cançons que envolcallen el blog fent encara més grata la seva lectura i felicitats pels interessants comentaris i poemes que acompanyen als blogs dels grups,en especial els del grup Port Bo.
Tot i ser seguidor de Els Pescadors de l'Escala,considero els Port Bo un dels millors grups i felicito també els comentaristes del seu blog per l'enorme suport que han sabut donar i per descobrir-nos les creacions d'un molt bon compositor català,el senyor Carles Casanovas.

Felicitats a tots i que sigui per molts anys!

Unknown ha dit...

Moltes felicitats Tony.
Dos anys passen volant o poster més a mi a la meva edat.
Que el teu marevellós blog en compleixi molts,molts mes.
Vas tenir una idea molt bonica bailet!
Et felicito per la idea nascuda de la teva admiració pel gènere,per les emotives i entusiastes cròniques,per les fotos,per la música del blog i també vull felicitar tots els comentaristes de tots els blogs dels grups però en especial, si m'ho permeteu, als del blog Port Bo,on jo comento,per tenir la bonica idea de incloure poemes,de comentar lletres de cançons,de difondre l'obra d'en Carles i d'entusiasmar la resta de comentaristes que s'hi han anat afegint i aportant noves i bones idees com van ser les votacions de l'hivern..en tinc molt bon record!
Felicitats també a la teva esposa Cris per tenir un marit tan encisat!que sigui per molt anys parelleta! ah i pel logo Cris!

(sembla que tot i no tenir la meva neta,vaig trobant alguna bona animeta que em vol donar un cop de mà)
Una forta abraçada.

margarida ha dit...

Per molts anys de blog Tony.
Clarissimament aquest blog ha sigut una sensacional idea i quedo gratament sorpresa de veure la pila de visites que té.

Jo també anyoro les votacions Quima,va estar molt bé.
Sembla que ja s'ha fet una mica tot al blog,perquè mentre llegia recordava que al blog Port Bo ja es va fer al principi quan el blog es va començara a animar,unes votacions per la nit d'amor..al compàs de l'havanera i també la cantada somniada.Ens agrada votar en aquest blog..ara només queda que tots donem suport al blog per les votacions del millor blog en català.Animeu-vos!!
Em sembla que ja es van esgotant una mica totes les iniciatives però sempre és un plaer llegir les cròniques d'en Tony,tot i escoltant música.
També penso que els comentaris de cançons i poemes han ajudat a donar forma i color al blog i en aquest sentit felicito també la iniciativa dels companys i seguidors del blog Port Bo.

Moltes felicitats a tothom.

Isabel ha dit...

Hola Tony, hola Cris i hola a tothom! Per motius de salut fins avui no he pogut llegir el blog, no tenia forces i prou he fet anant a algunes cantades. Ara em sap greu no haver comentat perquè he anat llegint des del reportatge de la prèvia de Calella fins ara i renoi!!! tinc tants i tants sentiments remoguts que sóc incapaç de plasmar-los. Sentiments envers el gènere, envers les cantades, les lletres, els espectacles, la gent de tot el món havaneru, des dels comentaristes del blog fins els que ens anem trobant de cantada en cantada, passant pels cantants com la meravellosa Neus, el més que persona Pere Margall, els perfectes Port Bo, els amics del Peix Fregit, Els Cremats joveníssims, L'Empordanet amb tanta força a la guitarra com per trencar la corda en Lluís, els simpatiquíssims Arjau... a cada un d'ells els podria posar un adjectiu i tots serien diferents i tots serien plens d'admiració. De tota manera crec que el que jo pugui dir no serà nou, sortosament aquest blog té els comentaristes que es mereix i que ja han dit molt i molt ben dit. Jo només vull afegir-me als desitjos de llibertat per Catalunya expressats per en Carles Casanoves, que tal com un dia va dir-me quan vaig fer-li broma de si era de dretes o d'esquerres referint-me a la mà amb la qual escrivia, ell va dir que el que sí que era és CATALÀ i quan a la Cantada de Calella va dir el que va dir... em vaig recordar molt d'aquestes paraules. Tan fa l'estatut dels polítics, si volem, tal com dius Anna, serem CATALANS! Bé, sobretot FELICITATS TONY I CRIS, que és per això pel que m'he posat a llegir i a escriure per felicitar-vos i agrair-vos la tasca que feu, que és molta. Que ets un bon vailet Tony, com diu molta gent, és cert, puc dir que un dia vaig tenir el goig de compartir cantada amb els teus pares i la teva mare tota orgullosa va dir-me que l'única cosa que podia retreure't és que de vegades t'havia de dir: "Tony, deixa el blog i vine a treballar". Jajajajajaja, em va fer molta gràcia i ho deia amb tot l'amor de mare enamorada del seu fill. Des d'aquí et demano que no deixis mai el blog, ni tu ni la Cris. Res, felicitats, gràcies i havaneres a dojo.

BLAU MEDIETRRÀ ha dit...

Des-de fa gairebé 12 anys, quan no hi havia cap web per les havaneres, vàrem encetar el camí, estem molt contents de poder per fi, trobar un treball tant ben fet, enhorabona i endavant. moltes felicitats

Lluis Sarriera
www.havaneres.org

Les Havaneres

Recordo una estrofa del Mestre J.L. Ortega Monasterio, per veure si algú li fa cas......
“..... Escolteu la seva veu, oh canons de tot el món, i la gent de tot arreu, no més guerres ni més morts, no més bombes ni més focs, sóc el canó de Palamós. Si els canons de tot el món, fossin com el vell canó, que tranquil està adormit, blancs i negres dintre el pit, portarien una flor, la Rosa de Jericó.” Gràcies per avançat.............


Inici Bloc