dijous, 23 de desembre del 2010

8

Bon nadal i Feliç any 2011

Havanerus nadal 2010Bon dia companys.
Un any que deixem enrere i un de nou que comença. El que deixem li varen posar el nom de deu, bé, potser li tocava portar aquest nom, però el cert és que ni per la banda Havanera, ni per la personal, que cada cop tenen més vincle, ho ha estat.
Si faig un resum global sempre trobo fins al moment un any positiu. docns tan sols que hi hagi un bon moment ja val la pena, i la veritat amb companys com els que he tingut, si no agraís aquests deliciosos moments, m’enganyaria.

Tot i que per trobar paraules positives vers Les Havaneres d’aquest any, he d’esborrar per un moment el mes de Novembre, doncs copsa qualsevol pensament vers el gènere que més m’apassiona.

Si ho faig així us diré que aquest any ha estat molt especial, hem pogut escoltar autentiques meravelles dalt d’escenaris.
Malauradament no puc passar per alt la pèrdua d’en Càstor, doncs gràcies a ell, he escoltat grans cantades “concerts” d’havaneres com la de Sant Roc, la de Calella amb la Sílvia, les darreres a la “biutiful” amb la Neus i en Xiqui....
Fins i tot ara li donen premis.....això si, a títol pòstum, ja que en vida, pocs érem els que li agraíem, valoràvem i compartíem la seva tasca.
Company, com canvien les coses quan no ets davant!

A la resta dir-vos que és un autèntic plaer llegir-vos, escoltar-vos, sentir-vos i tenir-vos. Ja “friso” per que torni la temporada.....
Siguem feliços, que és el que ens enduem!.

Gràcies a tots els lectors i comentaristes del bloc pel suport, un any més ens hem superat, hem fet la família més gran. A veure si calem bé amb un esquer adient i aconseguim que participi més gent, inclús els membres dels grups.
Aquest any que comença tinc molts i bons pensaments pel bloc, només cal ser-hi.

Salut Força i Havaneres a dojo.

8 comentaris :

TRIO ARRELS DE MENORCA ha dit...

Tony moltes felicitats company, gracies per la teva felicitació i et desitjam un bon any amb molt de treball, alegría i salut.
A tu i a tothom BON NADAL !!

margarida ha dit...

BON NADAL Tony i amics del bloc de les havaneres.M'en alegro molt de l'èxit a la cantada de Palafrugell per la Marató.
I escolta Tony? podries explicar una mica això d'aquest reconeixement a en Càstor?de què es tracte?

Un immillorable 2011 per tothom!!
Petons

Unknown ha dit...

Què simpàtics Mineu,Fonso i Carles de felicitar-nos les festes i el Nadal.Jo fa poc que sóc al blog i ha sigut tot un plaer seguir-lo i deixar uns petiis comentaris com a admiradora vostra.
Una feina fantàstica la del blog Port Bo i una feina fantàstica i molt d'agraïr la del Tony Foixench
per fer conèixer i engrandir un estil musical tan marevellós i amb els nostres grups catalans també tan nostre.

Bon Nadal i feliç 2011 Tony,grups d'havaneres,els comentaristes i seguidors del blog.
Petons des de la ciutat comtal.
Mercè Rozas

Rosina ha dit...

Bon Nadal,llum,pau i amor per tots vosaltres amics del blog de les havaneres;Tony,comentaristes del blog Port Bo,de tots els blogs,i tots els grups d'havaneres del blog.
Molts èxits i els meus millors desitjos pel 2011.
Gràcies Tony per fer-nos un lloc en el teu bonic blog.
Una forta abraçada.

Unknown ha dit...

Bones festes de Nadal Tony i amics del blog.Un 10 per la vostra col.laboració a la Marató de TV3.
Molta sort als nous grups Empordanet i Cubacant,a tu Tony amb els teus nous projectes de blog i atost els havanerus i amics del blog.Encara recordo l'emoció de les votacions...per molts anys de noves idees pel món de l'havanera.

Unknown ha dit...

Bones Festes i els meus millors desitjos pel nou any 2011 Tony i seguidors del blog les havaneres.
Neus guapissima molta sort amb el nou grup Cubacant.Amb la teva preciosa veu,el talent i veterania d'en Xiqui Ramón i l'Enric Canada i la joventut i fresc entusiasme dels Arjau l'èxit en el mñob de l'havanera el teniu assegurat!!

Neus ha dit...

El grup Cubacant us desitja a tots bones festes i un feliç any 2011 carregat d'il·lusió i d'esperança amb el record d'en Càstor sempre present. Que puguem cantar i escoltar junts moltes havaneres, guadir de precioses nits d'estiu a ritme de 2 X 4 i llarga vida a aquest fantàstic bloc, punt d'unió de molts que estimem aquest gènere. UNA ABRAÇADA PER TOIS!!!

Isabel ha dit...

Que tinguem un molt bon any, que els records ens ajudin a tirar endavant les il·lusions. A tots els havanerus MOLTES FELICITATS!

Les Havaneres

Recordo una estrofa del Mestre J.L. Ortega Monasterio, per veure si algú li fa cas......
“..... Escolteu la seva veu, oh canons de tot el món, i la gent de tot arreu, no més guerres ni més morts, no més bombes ni més focs, sóc el canó de Palamós. Si els canons de tot el món, fossin com el vell canó, que tranquil està adormit, blancs i negres dintre el pit, portarien una flor, la Rosa de Jericó.” Gràcies per avançat.............


Inici Bloc