dijous, 17 de gener del 2013

0

Venda d'entrades per espectacle "A prop del Mar" al Palau de la Música Catalana

Benvolguts Havanerus.
Em complau informar-vos que demà divendres 18 de gener surten a la venda les entrades per assistir al concert de l'espectacle "A prop del mar". Nina i el grup Port-Bo aquest cop deixaran empremta en un dels paratges més meravellosos que hi ha per cantar havaneres i cançó de taverna, el Palau de la música catalana (C/ Palau de la Música, 4-6 -Barcelona). Com ja va sent habitual en aquest concert, el grup estarà acompanyat per l'Antoni Mas, en Toni Gadea, Lluís Subiranas i Pep Poblet.
El grup baix empordanès ha estat escollit per entrar dintre de la programació que ens ofereix la Fundació Orfeó Català - Palau de la música per amenitzar les Tardes del Palau.


Construït entre 1905 i 1908 per l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner, el Palau de la Música Catalana és una de les sales de concerts més singulars del món i un dels monuments més representatius del Modernisme català.
El Palau de la Música Catalana és un dels edificis més emblemàtics de Barcelona i una visita imprescindible de la ciutat. Icona del Modernisme, la seva arquitectura i la seva màgia enamoren els visitants, el públic i els artistes que diàriament omplen de vida aquest temple musical.


Les entrades es poden comprar trucant a les taquilles directament (902 442 882) o a través de la pàgina web www.palaumusica.cat.

No us deixeu escapar aquesta magnifica ocasió per gaudir de valent del gènere, us hi esperem.

Salut, força i havaneres a dojo!.


Les Havaneres

Recordo una estrofa del Mestre J.L. Ortega Monasterio, per veure si algú li fa cas......
“..... Escolteu la seva veu, oh canons de tot el món, i la gent de tot arreu, no més guerres ni més morts, no més bombes ni més focs, sóc el canó de Palamós. Si els canons de tot el món, fossin com el vell canó, que tranquil està adormit, blancs i negres dintre el pit, portarien una flor, la Rosa de Jericó.” Gràcies per avançat.............


Inici Bloc