dimecres, 24 de setembre del 2008

0

Havaneres Grup Bergantí, Les Planes 14 de Setembre

Bé companys, com va dir en Josep Tarradellas, "ja sóc aquí.....". He estat molt liat entre les vacances i la tornada a la feina, i per aquesta raó, no m'he pogut dedicar al blog tot el que he volgut.
Doncs bé, aquesta ha estat la ultima cantada a la que he pogut assistir. A prop de casa, a Les Planes, al municipi de Sant Cugat, amb el Grup Bergantí.

De veritat que no va estar gens malament per lo que fa al grup, (ja els conec, i son molt valents quan hi ha qualsevol tipus d'adversitat),el problema estava en el públic i amb el temps.
Bé aquest barri o municipi, no havia rebut mai una cantada d'havaneres, i ho varem notar molt ràpid, no varem omplir totes les cadires que s'hi van posar. El temps, doncs bueno, podíem haver estat millor, doncs "Fotia un fred que pelava....", podeu veure les imatges, en la qual el grup cada cop anava posant-se més roba al damunt.

La Cantada va estar molt bé, la sonorització (pròpia del grup) era bona. En Pere Fort va intentar varies vegades que el públic s'animés a entonar les havaneres, i de veritat que ho va aconseguir, ¡¡¡Quina feina Pere!!!.

Per altra banda, el repertori va estar molt i molt bé, amb havaneres que quasi tothom coneix, doncs com em va dir en Pere Fort, no poden posar-se a cantar havaneres noves en un lloc que no han viscut mai una nit d'havaneres.
A la mitja part, un cremat, que es va agrair moltíssim, doncs com el temps no acompanyava, havíem de fer alguna cosa per entrar en calor, i rés millor, en una nit d'havaneres que un bon Cremat.

Durant la mitja part vaig rebre un regal per part d'en Pere Margall, ho puc dir ben fort doncs ell ho sap, vaig rebre un regal d'un company, d'un amic, d'en Pere......, i no sabeu la il·lusió que em va fer. Ha estat el millor regal que em podia fer, no te preu, Gràcies Pere.

A la segona part de la cantada ja es va afegir més gent, però encara així hi faltava aquell caliu al que estic acostumat, hi que he viscut a les cantades de L'Empordà, i continuava el temps fent de les seves........

En fi companys, una bona cantada tranquil·la, amb poca gent, i amb un fred considerable......
Com les cantades estan arribant a la recta final de la temporada, no sé a quantes podré assistir a partir d'ara, però us asseguro que tinc informació suficient, per anar desenvolupant els monogràfics dels que us parlava al quan vaig crear el blog, (gràcies de nou Pere), per tant, companys de l'havanera, en aquest blog, no us quedareu sense informació de l'havanera, doncs, encara que els grups, deixin de actuar d'alt de l'escenari, jo intentaré rebre informació per preparar la nova temporada de les cantades, i saber si preparen nous treballs, etc....Companys, fins la pròxima cantada.....
Fins aviat......

Les Havaneres

Recordo una estrofa del Mestre J.L. Ortega Monasterio, per veure si algú li fa cas......
“..... Escolteu la seva veu, oh canons de tot el món, i la gent de tot arreu, no més guerres ni més morts, no més bombes ni més focs, sóc el canó de Palamós. Si els canons de tot el món, fossin com el vell canó, que tranquil està adormit, blancs i negres dintre el pit, portarien una flor, la Rosa de Jericó.” Gràcies per avançat.............


Inici Bloc