divendres, 17 d’octubre del 2008

0

Gràcies Havaneros, s'acaba la temporada.....

Bon dia Companys!!!!
Ja esteu notant que s'acaben les cantades, l'agenda de Les Havaneres, es queda buida......

Bé nois, això no farà que jo aturi el blog.
Primerament vull agrair als més de 500 usuaris únics que han visitat el blog, en concret som uns 575, dels quals més de 525 han repetit varies vegades. I informar-vos que el número total de visites al blog fins avui és de 1.370. Estic al·lucinant amb aquestes dades, i és per això que les vull fer públiques.
Ara tinc molta informació per poder elaborar els monogràfics dels que ja us vaig parlar.
Gràcies a un COMPANY (amb majúscules), tinc informació suficient, Cd's, DVD's, de grans Mestres de l'Havanera, i això ho vull compartir.
Tinc un tresor, i vull compartir, allò que tinc i que tant valoro, doncs, penso, que en aquesta vida s'ha de compartir allò que valores, el que tens, doncs, si comparteixes el que et sobra, no ho valores, i no és gratificant.
He estat afegint lletres a la secció cançons, lletres amb un encant especial. També l'aniré actualitzant, doncs torno a tenir temps per fer-ho.
Bé companys, Fins aviat!!!!!.

I gràcies als Havaneros per la temporada que m'han fet passar. Us agrairia que em facilitéssiu informació de cara als actes que feu, cantades especials, moments, noticies, novetats, nous treballs, en definitiva, tota la informació que em pugueu facilitar relacionada amb el meravellós mon que ens envolta, que es l'Havanera.....

Gràcies Companys!!!!!

Una abraçada.....

Les Havaneres

Recordo una estrofa del Mestre J.L. Ortega Monasterio, per veure si algú li fa cas......
“..... Escolteu la seva veu, oh canons de tot el món, i la gent de tot arreu, no més guerres ni més morts, no més bombes ni més focs, sóc el canó de Palamós. Si els canons de tot el món, fossin com el vell canó, que tranquil està adormit, blancs i negres dintre el pit, portarien una flor, la Rosa de Jericó.” Gràcies per avançat.............


Inici Bloc