dilluns, 22 de desembre del 2008

0

Bon Nadal i Feliç 2009

Bon dia Companys!!!.
M’haureu de perdonar per tenir el blog una mica abandonat.
Però es que últimadament, tinc poc temps per les meves aficions, i no li puc dedicar el temps que és mereix.
El que sí he anat fent és recopilar informació per publicar en breu. Gràcies a en Pere, he vist més de 5 DVD’s relacionats amb l’havanera, i sabeu una cosa.......començo a comprendre moltes coses del mon de l’havanera.

Ep nois, arriben els reis....i ja us podeu imaginar el que he demanat.......entre altres coses, llibres i tota la informació que trobin de les havaneres.

Per cert hi ha una llibreria al Carrer Provença en la qual vaig trobar dos llibres.....però com son per reis no us puc avançar res.

Doncs bé companys, de tot cor vull desitjar-vos un Bon Nadal, i una millor entrada a l’any nou...que espero que sigui mogudet, i pugui assistir a més cantades de les que vaig assistir aquest any.
A la agenda de coses que haig de fer per al 2009, hi tinc apuntades varies de importants, i seguint recomanacions del Pere i d’en Jordi Voltà, intentaré assistir a la cantada de Calafell, entre altres moltes cantades.....

Salut Companys!!!! I una forta abraçada abans de que acabi l’any.

Les Havaneres

Recordo una estrofa del Mestre J.L. Ortega Monasterio, per veure si algú li fa cas......
“..... Escolteu la seva veu, oh canons de tot el món, i la gent de tot arreu, no més guerres ni més morts, no més bombes ni més focs, sóc el canó de Palamós. Si els canons de tot el món, fossin com el vell canó, que tranquil està adormit, blancs i negres dintre el pit, portarien una flor, la Rosa de Jericó.” Gràcies per avançat.............


Inici Bloc