dilluns, 22 de desembre del 2008

1

Nous afegits al blog.......

Bon dia Companys!!!.
He afegit un gadget al blog en el qual podeu fer public que seguiu aquest blog, el Nostre Blog de les havaneres.

Les Havaneres al Facebook.
Sí companys, inicialment ja hi ha un grup creat en aquesta pagina en la qual s‘hi troben milions de usuaris. El famós Facebook.
A dia de avui hi ha 22 membres dins el grup “Visca l’Havanera”. No l’he creat jo, ni falta que fa, però podem fer-lo més i més gran gràcies a tots vosaltres.
Us imagineu fer una trobada solament amb amants de l’havanera?....., i que els grups es poguessin afegir?....és un somni, o es pot fer realitat......ja us avanço que Facebook mou a molta gent.
Per tant proposaria un dinar popular, amb amants de l’havanera i els que la fan possible....Què us sembla?.....Bueno companys, intentaré promoure-ho a través de Facebook, dons té molt de moviment, i us mantindré informats.

Salut!!.

1 comentari :

Miquel ha dit...

Hola Tony,
Sóc en Miquel, del grup ATOTAVELA. Segueixo el blog de Les Havaneres i el trobo excel·lent. Quina enveja!!! Està molt ben treballat i presentat. Tens gràcia per escriure i transmets entusiasme per l'havanera (l'havanera, en primer lloc. Els havaneros, a segón terme...com ha de ser). M'agradaria poder xarrar una estona per que penso que podriem posar en comú algun projecte. D'entrada, la proposta d'una trobada d'havaneros per a dinar plegats i fer una sobretaula a base d'havaneres o el que calgui, la considero molt interessant.
El dissabte 27, tenim previst trobar-nos el grup amb gent amiga per a fer un pica-pica, al vespre, i després ens posarem a cantar fins que ens cansem. Hi estàs convidat. Ja diràs alguna cosa. Si no pots venir, fes una proposta. El meu tel. és 93 866 21 62 i l'email atotavela@havaneresatotavela.com
miquelgomes@gmail.com

Les Havaneres

Recordo una estrofa del Mestre J.L. Ortega Monasterio, per veure si algú li fa cas......
“..... Escolteu la seva veu, oh canons de tot el món, i la gent de tot arreu, no més guerres ni més morts, no més bombes ni més focs, sóc el canó de Palamós. Si els canons de tot el món, fossin com el vell canó, que tranquil està adormit, blancs i negres dintre el pit, portarien una flor, la Rosa de Jericó.” Gràcies per avançat.............


Inici Bloc