dimarts, 18 de desembre del 2012

2

Bon Nadal i Feliç 2013

Havanerus, tot i que aquests últims dies hem tingut pèrdues molt importants dintre del gènere, hem de mirar endavant i continuar treballant.



El 2012 el deixem enrere, amb la crueltat de les retallades, la pujada d'impostos sobre la cultura, i per acabar-ho d'amanir, ara ens volen tocar la llengua.


Al Bloc de Les Havaneres, continuarem escrivint i divulgant en català doncs és la nostra llengua i amb la que ens expressem millor. Hi ha a disposició de qui calgui un traductor que li redactarà el text en l'idioma que desitgi.

Com a fita important aquest any, recordareu que el bloc ha estat guardonat com a millor Bloc personal de Cultura dintre dels Premis Blocs Catalunya 2012.

Salut, força i havaneres a dojo!.

2 comentaris :

Anònim ha dit...

Bon Any 2013.
La sorpresa del "Peix Fregit" es la sortida d'en Pep Nadal i l'entrada d'en Pere de "L'Empordanet" ?

Havanerus ha dit...

Anònim, seria interesant posar-te nom.

Em sap molt de greu tot el que ha passat. Per mi, és una noticia trista, per molt bé que els hi vagi en un futur ambdos grups.

Em sap greu la marxa d'en Pep Nadal, és molt bona persona (ja sé que aquest factor a vegades no es té en compte) té una veu de tenor molt potent, tot i que a mi quan m'agrada més és quan canta amb la seva veu natural, sense forçar-la. SOpresa potser no ho era pels que sovintegem les cantades, aquest canvi es veia venir i tard o d'hora havia de passar. El problema el trobo en el relleu i en la desfeta causada.

En Pere Molina, és un altre gran company, he tingut la sort de col·laborar amb ell i amb l'Empordanet en la creació del seu últim treball i hem passat unes quantes hores parlant de diversos temes, i et vas endinsant una mica en la vida i és llavors quan també valores altres coses.
Una veu sense massa lluiment però alhora preciosa. Particularment és de les que més m'agraden tot i que sé que certes coses no se li poden demanar, però és molt estable.

El que no aconsegueixo entendre és com en Pere ha marxat de L'Empordanet. Raons en poden haver moltes, tot i que suposo que algún problema tindria, o bé, l'oferta seria interesant o bé volia començar nous projectes...

Com he dit em sap greu, i en part és per què si ja prou fotut està el génere de bons grups, ara tenim dos grups que han de tornar a començar, amb tot el que això comporta...

Els hi desitjo el millor en la nova singlada, però mentre dura l'adaptació, em sembla que ens quedem sense dos grups un temps....

Salut, força i havaneres a dojo!.

Les Havaneres

Recordo una estrofa del Mestre J.L. Ortega Monasterio, per veure si algú li fa cas......
“..... Escolteu la seva veu, oh canons de tot el món, i la gent de tot arreu, no més guerres ni més morts, no més bombes ni més focs, sóc el canó de Palamós. Si els canons de tot el món, fossin com el vell canó, que tranquil està adormit, blancs i negres dintre el pit, portarien una flor, la Rosa de Jericó.” Gràcies per avançat.............


Inici Bloc