dimecres, 21 de setembre del 2011

1

Havanerus finalista als Premis Blocs Catalunya 2011

Ben trobats Havanerus.
L’escrit d’avui serà breu, però no per això poc important.

Senzillament us vull felicitar a tots i cadascun de vosaltres per haver fet que el Bloc Havanerus hagi estat escollit entre els tres millors blocs dins els Premis Blocs Catalunya 2011.





No sé si us podeu arribar ha imaginar lo feliç que estic de comunicar-vos aquesta noticia, jo no m’ho acabo de creure -amb lo senzill que és el gènere-.
M’alegra veure que el cant de taverna, Les Havaneres, i sobretot, els Havanerus estem aconseguint dins de les xarxes socials i els nous mitjans de comunicació. Companys ens estem fent veure, sentir i escoltar, poca broma.
A tots, però especialment a:
- Un que s’ho mira des de altre perspectiva doncs ja no hi és amb nosaltres.
- Altre que no sé com explicar-vos el que representa per mi "Nano, també hi formes part".
- Al més gran de tots que continua entre nosaltres i espero que per molts anys.
GRACIES PER SER-HI.


Aprofito per felicitar als altres dos blocs finalistes de la secció cultura i tendències, El bloc de cotxes elèctrics i el bloc de les pulseres vermelles d'en Joan Pons. Son molt bons, tenen un bloc excepcional. No els puc tractar com a rivals, doncs entre tots donem riquesa a la nostra cultura, i només per això ja es mereixen un premi.
Us deixo l'enllaç per que pogueu veure amb els altres blocs finalistes, nosaltres, som a la secció cultura i tendències.
http://www.stic.cat/general/finalistes-premis-blocs-catalunya-2011/
Salut, Força i Havaneres a dojo!.

1 comentari :

PERE ha dit...

Toni, ja saps que mai comento el que poses referent a cantades, referent a grups, però avui és especial. Encara recordo quan a Mirasol, em vares comentar que volies fer un blog dedicat al mon de les havaneres, recordes?, i jo vaig pensar com podia ser que un noi tan jove volgués dedicar part del seu temps a aquest tema. Quan vaig veure el teu bloc vaig quedar impressionat, i em vaig ensumar que la cosa aniria cap on ha anat. “Aquest any si!”, estic convençut que seràs el guanyador, i tots els “havanerus” ho celebrarem.
Felicitats!
Una abraçada!
Pere

Les Havaneres

Recordo una estrofa del Mestre J.L. Ortega Monasterio, per veure si algú li fa cas......
“..... Escolteu la seva veu, oh canons de tot el món, i la gent de tot arreu, no més guerres ni més morts, no més bombes ni més focs, sóc el canó de Palamós. Si els canons de tot el món, fossin com el vell canó, que tranquil està adormit, blancs i negres dintre el pit, portarien una flor, la Rosa de Jericó.” Gràcies per avançat.............


Inici Bloc