dimarts, 3 de juliol del 2012

0

Previ al Festival de Cançó de Taverna i Havaneres de Calella de Palafrugell

Us presento la prèvia a la 46º Cantada d’havaneres a Calella de Palafrugell amb moltes novetats.


Per una banda s’ha proposat convertir “La cantada” en un “Festival” i se li ha donat el nom de Festival de cançó de taverna i Havaneres de Calella de Palafrugell. Es vol donar a conèixer més si cap, un dels nostres cants populars més importants del país, i per aquest motiu comptarem amb tres dies d’havaneres i cançó de taverna. També comptarem amb molta joventut dalt dels escenaris al llarg de tot el cap de setmana, però per contra (tot s’ha de dir) es perd un moment molt especial pels havanerus, doncs era el nostre punt de trobada, la cantada prèvia que es feia al passeig de la platja del Canadell.



El Festival es presenta de la següent manera:


Divendres 6 de juliol a les 22:30 la Neus Mar i en Nito Figueras Quartet ens presenten l’espectacle “Vull tornar-te a veure” al passatge Bepes (pati de la Biblioteca de Palafrugell).

Dissabte 7 de Juliol a les 22:30, 46º Cantada d’havaneres de Calella de Palafrugell a la plaça del Port-Bo amb la participació dels grups:
- Els Cremats.
- Peix Fregit.
- Trio Arrels de Menorca.
- Arjau.
- L’Empordanet.

La cantada es podrà seguir amb pantalles gegants des de:
- Platja del Canadell (Calella).
- Platja de Port Pelegri (Calella).
- Plaça Nova (Palafrugell).

Recordeu que quan acabi la cantada, als voltants de mitja nit, els grups faran actuacions per diversos locals de Calella de Palafrugell, un altre moment àlgid de la nit.

Diumenge 8 de Juliol a les 22:00 amb la Nina i els Port-Bo ens presenten el concert espectacle “A prop del mar” a la Plaça del Port-Bo de Calella de Palafrugell.


Us hi esperem a tots amb moltes ganes de passar-ho bé.

Salut, força i havaneres a dojo!.

Les Havaneres

Recordo una estrofa del Mestre J.L. Ortega Monasterio, per veure si algú li fa cas......
“..... Escolteu la seva veu, oh canons de tot el món, i la gent de tot arreu, no més guerres ni més morts, no més bombes ni més focs, sóc el canó de Palamós. Si els canons de tot el món, fossin com el vell canó, que tranquil està adormit, blancs i negres dintre el pit, portarien una flor, la Rosa de Jericó.” Gràcies per avançat.............


Inici Bloc