dimecres, 16 de juliol del 2008

3

Havaneres Peix Fregit, Terrassa 9 de Juliol

Espectacular!!!!
Quina gentada hi havia per veure un dels grups més emblemàtics de l'Havanera Catalana.
Van recorre al llarg d'unes dues hores, diferents temes del últim àlbum enregistrat per ells "Cap a tu", que per cert, el tinc (Gràcies) i el recomano.

Era el segon cop que escoltava al grup en directe, doncs en Cd, ja en tinc uns quants d'ells, i la novetat, la absencia del Mestre Josep Bastons, jubilat ja.
El relleu el pren, en Norbert, no com mestre, sinó com un més, que no es poc. Sort noi, te la mereixes.
¿Un acordió dins Peix Fregit?. ¡¡Sí senyor!!. Com bé diuen els components veterans, no sols valoren veu i música, sinó, que hi ha quelcom tant o més important, que es la germanor, i les hores que han de passar junts. ¡Quin bon rotllo que tenen, per molts anys!.

Esperem que s'animin a enregistrar un nou treball. Ja en tenim ganes............


3 comentaris :

Anònim ha dit...

El canvi d'instrument no respon a cap criteri musical. Com bé dius, a l'hora de fer música i compartir moltes hores, cal que les persones s'avinguin, que hi hagi connexió i bones vibracions. Conec en Norbert de fa anys -treballem a la mateixa escola-, i a part de saber que és un musicàs, és una execel.lent persona, fet que em va decantar a oferir-li la possibilitat de venir a cantar amb nosaltres. Crec que ha estat una bona elecció.

Havanerus ha dit...

Gràcies Jordi.
Personalment, és una molt bona elecció, m'agrada com sona el grup amb l'acordió i la seva veu.
Com bé dic al bloq, en Norbert te cara de bon noi, i ara que l'hi anat veien en tres o quatre ocasions, quasi que crec que ho puc afirmar amb rotunditat.
Ara solament falta anar perfilant i ajustant la nova època de Peix Fregit, que desitjo de tot cor que sigui tant o millor que l’època passada. "Les arrels són de lo millor, per tant, encara que a l'arbre, se li jubilin algunes branques, te força i bons fonaments".
Salut company!!.

norbert ha dit...

Hola Tony!

Per fí he pogut veure i llegir molta part del teu treball.

En primer lloc donar-te les gràcies per els teus comentaris i felicitar-te per aquest magnífic blog. Haviem parlat d'ell un parell de vegades i personalment m'ha fet molta il·lusió.

Com ja saps, per a mí, el món de l'havanera és gairabé desconegut. Porto "quatre" dies i mig... La veritat és que m'ho estic passant molt bé, estic disfrutant, estic coneguent moltes persones i sincerament MOLTES MOLT BEN PARIDES(seguidors, amics, companys d'altres grups i sobre tot el recolçament d'en Pep, d'en Jordi i de la Henar,la meva dona.

Tota aquesta bona energia que estic rebent és la que un músic feliç de la seva feina i de la seva vida com ho sóc jo ha de transmetre des de l'escenari fins al públic. Jo, per la meva part ho intentaré i espero que aquesta nova etapa del grup sigui plena de bones cantades.

Moltes gràcies.

Les Havaneres

Recordo una estrofa del Mestre J.L. Ortega Monasterio, per veure si algú li fa cas......
“..... Escolteu la seva veu, oh canons de tot el món, i la gent de tot arreu, no més guerres ni més morts, no més bombes ni més focs, sóc el canó de Palamós. Si els canons de tot el món, fossin com el vell canó, que tranquil està adormit, blancs i negres dintre el pit, portarien una flor, la Rosa de Jericó.” Gràcies per avançat.............


Inici Bloc