dilluns, 21 de juliol del 2008

0

XVI Cantada d'Havaneres Platja de Pals, 19 de Juliol

S'aixeca el teló, i es veuen als grups Peix Fregit i Port Bo........, ¿Títol de la pel·lícula?......

"Un dia perfecto" (A perfect day)...........però amb molts de kilòmetres....
Estàvem per la tarda a una costellada a Sant Cugat amb uns amics, i sabíem que a la nit era la canta d'havaneres a Pals, i al dia següent, teníem una sortida amb veler......, teníem que tornar a casa a dormir, es a dir, Sant Cugat-Pals, Pals-Sant Cugat, 280 Kilòmetres per veure havaneres.
Molts us preguntareu, ¿Que dius.....?, ¿Esteu bojos?, ¿Val la pena?, etc......

Solament hi ha una resposta...........

Si...........................
Jutgeu vosaltres mateixos, ens va costar trobar lloc per seure, estàvem al final de tota aquesta gentada. La cara de felicitat de la gent reflexava, que la cantada havia anat d'allò més bé.

Per començar Peix Fregit......

Un altre proba per als components, un altre rodatge per aquest grup que cada dia que passa es consolida amb la nova incorporació d'en Norbert. Hi havia gent que no els havia escoltat mai en solitari, solament ho havien fet a la Cantada de Calella, i varen quedar sorpresos de lo bé que ho varen fer.
Temes com "Cap a tu, yo te diré, Llevantina" varen aixecar els primers aplaudiments de la gent. I arribàrem al descans, i un que no podia faltar, el cremat.

Un dia d'aquest intentaré afegir informació d'aquesta beguda a base de rom.
Un cop havíem escalfat l’estomac............


Port Bo d'alt de l'escenari......

i amb un ........."si tot va, com ha de anar, sona algo així", començaren la cantada amb temes del l’últim àlbum "Busca'm a L'Empordà", en concret, La taverna.
Després varen fer els temes Flor triste, Margarita -perquè com diu en Carles, ..."som un grup Romànic, perdó Romàntic..."-, i algun més.
Aquests no s'han de consolidar, ja ho estan prou. L’únic que han de fer es mantenir-se, que no es fàcil.
I amb un "sinó ens anem al riu, sona així"..... cantaren Tossa Bonica, per acabar la seva actuació i fer pujar a l'escenari en Jordi, Pep i Norbert, per entonar amb tot el públic La Bella Lola i el Meu Avi.

Per cert, la salutació d'en Pep i d'en Fonso, va per a tots el que llegim aquest Blog.
Nosaltres ens ho varem passar d'allò més bé, i ells per lo que vaig poder enganxar amb aquesta foto, també.

Nois, ¡Quina nit ens veu donar!, Gràcies. Varem tornar sobre les 02:00, i al mati següent, sortida en el veler d'un amic, que sempre m'han dit, que "el millor d'un vaixell és tenir algun amic que tingui", i així és.

Salut companys!!.

Les Havaneres

Recordo una estrofa del Mestre J.L. Ortega Monasterio, per veure si algú li fa cas......
“..... Escolteu la seva veu, oh canons de tot el món, i la gent de tot arreu, no més guerres ni més morts, no més bombes ni més focs, sóc el canó de Palamós. Si els canons de tot el món, fossin com el vell canó, que tranquil està adormit, blancs i negres dintre el pit, portarien una flor, la Rosa de Jericó.” Gràcies per avançat.............


Inici Bloc