dimecres, 16 de juliol del 2008

5

Havaneres Grup Bergantí, Mirasol 13 de Juliol

Quina sorpresa........
El passat 13 de Juliol, vaig estar a la Cantada dels Bergantí a Mirasol, el meu poble. I també vaig tenir una sensació de grup empordanès, sense ser-ho, que em va agradar molt.
En Pere Margall em va atendre i va escoltar la meva idea, i m’aportar informació per anar complimentant aquest Blog, ¡Gràcies Pere!.

En acabar la cantada em vàreu atendre la resta del grup, en Pere Fort, Joan i Miquel, gràcies a tots.
Per cert Bergantí, ja té un nou CD, i s’anomena “Ja tocava”, i mai més ben dit, doncs des de l’any 2001 que no enregistraven un treball en solitari.
Els temes son:
Si em demanessin, Barquejant, Lluna plena, La sirena, La botiguera, Follia, Pescador soc d'una cala, Marta, Cap a tu, A cau d'orella, Busca'm a L’Empordà, La puntaire.

Un dels meus temes preferits "Pescador sóc d'una cala (Lletra: Carles Casanovas, Música: Jaume Brujachs"........ que bé que la feu.

Realment fan honor als 25 anys del Grup Bergantí. ¡Felicitats!. Dels únics grups que sempre han estat junts, quin matrimoni........

5 comentaris :

Anònim ha dit...

Em dic Antoni i també fa temps tinc un blog. dedicat a les havaneres.també faix un programa de ràdio els dissabtes de 8 a 10 del matí punxant havaneres. Per a qualsevol cosa soc aqui

Radio La Mina 102.fm
www.habaneras-toni.blogspot.com
el porgrama es diu La Taverna d´Avi

Anònim ha dit...

En primer lloc, felicitats pel bloc, es fantàstic i molt ben documentat. Com que no se trobar el teu e-mail, aprofito l’apartat de comentaris. El meu nom es Joan Brugués, soc de l’Escala i fan incondicional de l’havanera. A part de col•laborar amb Ràdio l’Escala, tinc una emissora per internet que es diu Radio Port d’en Perris, en la qual, els dissabtes de 12 a 1 del mati faig un programa d’havaneres amb el nom de “A Cau d’Orella”.
A part d’això aprofito per fer-te arribar informació d’algunes cantades havaneres:
23.07.08 a l’Escala 22’00 al Càmping Montgo amb els Pescadors de l’Escala
24.07.08 a Palamós 22’00 al Passeig del Mar amb el Grup Morralla
25.07.08 a Sant Jordi Desvalls 22’00 al barri de Diana amb els Pescadors de l’Escala
26.07.08 a Palamós 22’00 a l’arbreda amb els Pescadors de l’Escala
27.07.08 a Santa Cristina d’Aro a les 22’00 amb els Pescadors de l’Escala
05.08.09 a Sant Pere Pescador 22’00 al Càmping les Dunas amb els Pescadors de l’Escala
07.08.08 A l’Escala a les 22’00 a la Platja amb Pescadors de l’Escala i Cremats. Aquest any es canvia el format de la cantada i passa de tres grups a dos, amb una hora de durada per cada un.
www.radioportdenperris.blogspot.com
www.radioportdenperris.weebly.com

Havanerus ha dit...

Vaig per parts:
Antoni del bloc habaneras-toni.
Moltes gràcies per al teu recolzament.
Simplement comentar-te que l'havanera es un dels meus hobbies i un altre es sortir a la mar. Pots imaginar-te el que és sortir a la mar escoltant havaneres?. Impressionant.
Jo també em poso a la teva disposició per qualsevol cosa en la que et pugui ajudar.
Salut.

Havanerus ha dit...

Per en Joan Brugués.
Gràcies company per la teva bona critica, m'il·lusiona saber que una cosa creada amb el cor acaba sent, un lloc per compartir informació e idees relacionades amb aquest món tant bonic com es el de l'Havanera.
T'asseguro que escoltaré el teu programa, ja en tic ganes.
Gràcies per les cantades!!!!.
Per cert, el meu mail surt quan visualitzes el meu perfil del bloq.
Salut.

Anònim ha dit...

hola desde L'escala
el dia 10 d'octubre començem un taller de cançons de taverna local , a carrec d'en Ramon Manent i d'havaneres per en Jordi Queraltó en el local social del CER ,alternant divendres i dimecres.
fins el dia 5 de dessembre on farem un sopar de fi de taller obert a tothom. el preu del taller es de 30 €
inscripcions al mateix local

Les Havaneres

Recordo una estrofa del Mestre J.L. Ortega Monasterio, per veure si algú li fa cas......
“..... Escolteu la seva veu, oh canons de tot el món, i la gent de tot arreu, no més guerres ni més morts, no més bombes ni més focs, sóc el canó de Palamós. Si els canons de tot el món, fossin com el vell canó, que tranquil està adormit, blancs i negres dintre el pit, portarien una flor, la Rosa de Jericó.” Gràcies per avançat.............


Inici Bloc